Portfolio

Hippe woonitems

Lovely goods moest een webshop worden met een insta-waardige look, plaatjes die de tussen de online interieurjunkies passen en de doelgroep (vrouwen tussen 20 en 35) aanspreekt. 

webshop laten maken klein budget
jouwweb website

Escaperoom voor kinderen

Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij de escaperoom voor kinderen. Edwin vroeg mij de website te realiseren.

Zonnepanelen

We zijn een nieuwe zonnepanelen-aanbieder rijker! Voor de mannen van zonnepanelenlatenplaatsen.nl heb ik de website gemaakt, het logo en verzorg ik tevens de vindbaarheid in Google

website laten maken
voorbeeld jouwweb website

Nabestaandenbegeleider

Linda gaat naast haar werk starten met iets wat ze al heel lang wil, namelijk mensen begeleiden voor en na het verlies van een dierbare. Samen met haar heb ik haar website gemaakt.

Tilly Wils

Doordat de galleries tijdens de pandemie gesloten waren, liep de verkoop van Tilly haar werken terug. Zij vroeg mij een webshop te maken. We hebben een vernieuwde website gemaakt met de mogelijkheid de kunst te kunnen kopen.  

website laten maken

Kaaspoint

Tino staat het hele jaar door met zijn kazen op jaarmarken. Vanaf 2020 is dat niet meer mogelijk. Daarom wilde Tino een webshop 

Mode & Meer

Margreth wilde haar winkel graag uitbreiden met een webshop. Perfect, want de merken die ze verkoopt mogen alleen online verkocht worden wanneer er een fysieke winkel aan hangt. Check! 

website laten maken klein budget