Diensten

Online visitekaartje

Een website of webshop is niet alleen een online visitekaartje maar zorgt er ook voor dat je vindbaar bent. 

Wil je graag een website of webshop laten maken?

social media content

Social media

Afhankelijk van de branche waarin je actief bent kan social media cruciaal zijn voor jouw product op dienst. Om een voorbeeld te geven; een kleding webshop kan niet zonder social media. Want hoe ga je jouw doelgroep laten weten dat je er bent? 

Maar hoe ga je dat dan inzetten? Welke kanalen passen bij jouw bedrijf en welke heb je nodig?  Ook dat verschilt per branche. Verkoop je machines? Dan is Youtube een mooi kanaal om middels video's te laten zien wat jouw machines kunnen en waarom jouw machines interessant zijn voor jouw doelgroep. 

Online zichtbaarheid

Vindbaar worden in Google? Dat kan op 2 manieren.

  • Adverteren in Google
    Voordeel: direct bovenaan
    Nadeel: kosten per klik
  • Teksten op je website / webshop
    Voordeel: geen klikkosten, lage investering
    Nadeel:  lange termijn strategie

Toch, als je gevonden wilt worden door jouw doelgroep, is het verstandig teksten met de juiste zoekwoorden in je website of webshop te plaatsen. Meer informatie inwinnen over online content?

Reviews

Niemand kan zonder Google Mijn Bedrijf. Hier kunnen consumenten jouw bedrijfsgegevens goed inzien en reviews achterlaten. En dat is belangrijk! Want je wilt de doelgroep die jouw product/dienst kan gebruiken laten zien dat jouw werk door eerdere klanten wordt gewaardeerd.

Benieuwd naar de online marketing tarieven van Sofie?